30 de des. 2009

Jornada inaugural

El Pallassòdrom 2010 ja té forma.

La jornada inaugural tindrà lloc el dilluns 18 de gener amb un programa d’actes idèntic al de l’any passat:

Al matí se celebrarà la Segona Cursa Mundial de Pallassos i Pallasses pels carrers de Vila-seca animada per la Always Drinking Marching Band. Per participar-hi només cal que porteu el nas de pallasso i moltes ganes de passar-ho bé. És imprescindible que cada participant porti el seu propi dorsal!!

A les 12:08h es realitzarà un escalfament col·lectiu i a les 12:29h es produirà el tret de sortida d’aquesta increïble cursa.

Al migdia el Patronat de Turisme de Vila-seca celebrarà un dinar de pallassos professionals al vestíbul de l’Auditori de Vila-seca.

A la tarda se celebrarà la Uala! Inaugural amb les actuacions de Pepa Plana, Alba Sarraute, Toti Toronell, Cristi Garbo, Cristina Cazorla i Joan Busquets, i en la qual es nomenarà Jango Edwards padrí del Pallassòdrom. Les invitacions són limitades i cal adreçar-se al Patronat de Turisme de Vila-seca per recollir-les.

Informació, venda d’entrades i abonaments al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, carrer del Patró, 10. Tel. 977 390 362. De dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h.

Si ets pallasso o pallassa i vols rebre més informació et pots adreçar a pallassodrom@lapusa.com